MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Slachtoffers vinden straf Badr Hari te laag

23 februari 2014 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankTwee belangrijke slachtoffers van Badr Hari zijn teleurgesteld in zijn veroordeling tot een gevangenisstraf van 1,5 jaar, waarvan 6 maanden voorwaardelijk. Dat meldt De Telegraaf.

Het dagblad heeft gesproken met zakenman Koen Everink en Olivier de Fuijk. Beide heren vinden het belachelijk dat Badr Hari slechts veroordeeld is tot 1,5 jaar cel. Zij hebben nu hun hoop gevestigd op het Openbaar Ministerie, die direct in hoger beroep is gegaan.

Volgens de slachtoffers zou de straf veel hoger moeten liggen. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie