MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Adel Taarabt wint met Milan bij Sampdoria [VIDEO]

24 februari 2014 | in Sport | Reageer

Adel TaarabtAdel Taarabt heeft opnieuw indruk gemaakt op zijn nieuwe werkgever AC Milan door met een knappe goal te scoren.

Al na 12 minuten kwam hij met zijn team op voorsprong. Adel Taarabt was daarvoor zelf verantwoordelijk. De Marokkaan scoorde knap in het zestienmetergebied. Na bijna een uur zorgde de Fransman Adil Rami voor de eindstand 2-0.

Plaats je reactie