MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Honderden Afrikanen bestormen hekken Melilla

25 februari 2014 | in Marokko | Reageer

Melilla en Ceuta Honderden Afrikaanse migranten hebben maandag vanuit de Marokkaanse stad Nador de Spaanse enclave Melilla bestormd. Volgens de Spaanse autoriteiten gaat het om ongeveer 500 Afrikanen die de oversteek naar Spaans grondgebied probeerden te maken.

In een poging de bestorming te stoppen hebben Spaanse grensbewakers hun Marokkaanse collega´s te hulp geschoten.

Ongeveer honderd ‘gelukkigen’ hebben zich daadwerkelijk toegang tot Melilla verschaft. Dit was de tweede massale bestorming in zeven dagen. (Bron/ lees verder: Powned.tv)

Plaats je reactie