MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Dieven wonen in Marokko”

27 februari 2014 | in Maatschappij | Reageer

kaart“Marokko is het land van de dieven”, “Duitsland is het land van de moffen”, “Polen is het land van de jodenovens” en “België is het land van de fascisten in het noorden en de werklozen in het zuiden”. Dit zijn enkele omschrijvingen van landen op een kaart van de Franstalige website Enseignons.be.

Echt smaakvol zijn de beschrijvingen op de kaart, die op Facebook is geplaatst, niet.

De Franstalige website lijkt een klein relletje op de hals te hebben gehaald. Diverse mensen hebben klachten ingediend. MRAX, een organisatie die strijdt tegen racisme en xenofobie, eist de verwijdering van de kaart. (Bron/ lees verder: diverse Belgische bronnen)

Plaats je reactie