MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ons zusje is dood en hij mag naar huis’

28 februari 2014 | in Maatschappij | Reageer

bmwDe familie Khoulali is nog altijd in diepe rouw om hu overleden zus en dochter Zakia (21).

Vorig jaar augustus knalde de BMW van Sahand M. (26) hard tegen een trampaal in Rotterdam. Daarbij zijn de twee Marokkaans Nederlandse passagiers, Zakia en karima, om het leven gekomen. Sahand hield enkel een gebroken hand over aan het ongeluk. Volgens justitie verkeerde hij onder invloed van drank en drugs.

Moeder Naima zit met tranen in haar ogen op de bank. Op schoot heeft ze een handtas met spulletjes van haar omgekomen dochter Zakia. Vader Mohamed is boos: ‘Die Sahand had nooit mogen rijden

Lees het interview met de familie op de website van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie