MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Ik wil de Messi worden van Milan”

01 maart 2014 | in Sport | Reageer

Adel TaarabtHij noemde zich zelf eerder de ´Marokkaanse Balotelli´ en nu trekt hij opneiuw een vergelijking met een grote voetbalster. Hij zegt nu de ´Messi van Milan´ te willen worden. Blijkbaar zit het wel goed met het zelfvertrouwen van Adel Taarabt.

De Marokkaans international is vastbesloten om succesvol te worden bij AC Milan.

“Spelers als Messi en Ronaldo geven mij veel inspiratie”, zegt hij in La Gazzetta dello Sport. “Ik voel me een belangrijke speler bij deze club. Ik wil graag de Messi van Milan worden.” (Bron/ lees verder: Goal.com)

Plaats je reactie