MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse mutsen in Hollandse kleuren

03 maart 2014 | in Economie | Reageer

Original MocrosOriginal Mocros heeft een limited edition Holland/Mocro mutsenlijn gelanceerd. De mutsen zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, oranje-zwart en rood-wit-blauw.

De limited edition mutsen is speciaal ontworpen voor het aanstaande WK voetbal en Koningsdag 2014 én om te vieren dat Nederland met 24 medailles is teruggekeerd van de Olympische winterspelen.

Ontwerpster Aaliyah Bochhah: “Omdat de Nederlandse Olympische wintersporters maar liefst 8 gouden medailles hebben veroverd, geven we op de Holland Mocro mutsen een Olympische korting van 8% + 1%. Die extra 1% staat symbolisch voor de eerste prijs die we met Oranje in Brazilië kunnen pakken.”

De Original Mocros mutsen worden in Marokko door Marokkaanse moeders met 100% eco-vriendelijke en zachte wol van Marokkaanse schapen gemaakt. (Bron/ lees verder: Couturekrant.nl)

Plaats je reactie