MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokkanen drinken meer alcohol dan melk’

07 maart 2014 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse wijnDe Nederlands-Marokkaanse horecaonderneemster Elou Akhiat opende vorige maand in Rotterdam een wijnbar. Hierop kreeg zij een stortvloed aan negatieve reacties van Marokkaanse landgenoten. Maar hoe anders is dat in het land van afkomst?

Trouw-correspondent Sjoukje Rietbroek zocht uit hoe in Marokko zelf tegen drank wordt aangekeken.

De grote koelkast achter de bar van de club in Rabat zoemt zachtjes. Achter de glazen deur staan flesjes Heineken met de etiketten naar voren in ordelijke rijen

Lees het gehele artikel verder op de website van dagblad Trouw: Officieel is alcohol in Marokko niet te koop.

Plaats je reactie