MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mekkafood ontvangt halal-certificaat voor alle producten

08 maart 2014 | in Economie | Reageer

SMekkafoodnackproducent Mekkafood krijgt voor haar gehele assortimant een halal-certificaat van de halal-keuringsdienst Halal Europe van Prof. Dr. Mohammad Hawari.

Dat laat de voedselfabrikant weten op de eigen website.

Dat houdt in dat de keuringsdienst Mekkafood volledig halal-certificeert, en de halalwaardigheid van alle diepvriesproducten conform de internationaal geldende halal-normen garandeert. (Bron/ lees verder: Mekkafood.com en Missethoreca)

Plaats je reactie