MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali gekluisterd aan rolstoel na onnodig geweld politie

09 maart 2014 | in Maatschappij | Reageer

politieAli Ouaalit (31) uit Bodegraven liep vorig jaar door politiekogels een dwarslaesie op. Een agent opende bij een controle in Rotterdam het vuur op hem, omdat hij “dacht dat Ali over zijn collega heen zou rijden”.

Een reconstructie wijst uit dat de agente nooit in gevaar is geweest. Ali, die met drie politiekogels is getroffen, zal nooit meer kunnen lopen. Het OM vervolgt de agressieve agent, maar eist echter geen straf.

Het gebeurde allemaal in de vroege ochtend van 24 augustis. Ali stapte met een vriend en vriendin na een cafébezoek in het Rotterdamse centrum in zijn auto. Als hij enkele tientallen meters verderop voor het stoplicht staat, verschijnen twee agenten op een mountainbike bij zijn auto

Lees het gehele artikel verder op de website van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie