MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opsporing Verzocht laat beelden zien van moord op Soufian

14 maart 2014 | in Maatschappij | 2 Reacties

Soufian LahnsteinOp zondagavond 1 december 2013 rijdt de Volvo V70 van Soufian Lahnstein over de Oeverwal in het centrum van Maastricht en stopt net buiten het zicht van een bewakingscamera. Een onbekende man rent achter Soufian aan en schiet op Soufian die wordt geraakt. Hoewel Soufian (28) in eerste instantie wegloopt valt hij even later op de grond. De volgende ochtend overlijdt hij aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

De moord op de zoon van een Marokkaanse moeder en een Nederlandse vader blijkt door bewakingscamera’s te zijn geregistreerd.

Men vermoedt dat een conflict binnen het lokale drugsmilieu hem uiteindelijk fataal werd. Soufian ontving op de dag van de schietpartij thuis een telefoontje waarna “hij weg moest”. Hij kwam niet meer thuis.

(Bron/ lees verder: Opsporing Verzocht)

Er zijn 2 reacties

  1. El Zumrah
    23 maart 2014 om 02:02 uur.

    Pas 28 jaar oud geworden. Verschrikkelijke beelden en niet te bevatten dat een jongeman van slechts 28 jaar doodgeschoten werd. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

  2. Numidian
    06 mei 2014 om 08:57 uur.

    Wie kweekt zal oogsten.

Plaats je reactie