MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM geeft nog geen duidelijkheid over aantal aangiften

24 maart 2014 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankHet Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag gaat voorlopig nog geen duidelijkheid geven over het aantal aangiften dat zijn ingediend tegen de omstreden PVV-leider Geert Wilders. Dat meldt de Gelderlander.

Het OM wil gaan wachten met het tellen van het totale aantal tot “de storm is gaan liggen”. Bovendien heeft de politie in Den Haag het maandag en dinsdag druk met de nucleaire top in Den Haag, aldus het OM.

Donderdagmiddag had het OM nog ruim 100 aangiften tegen Wilders binnen. Sindsdien zou het aantal enorm zijn toegenomen. (Bron/ lees verder: de Gelderlander)

Plaats je reactie