MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voetbalteam wil nog meer Marokkanen

26 maart 2014 | in Maatschappij | Reageer

voetbalNaar aanleiding van de discriminerende uitspraken van de omstreden politicus Geert Wilders over Marokkanen heeft een Utrechts damesvoetbalteam een filmpje gemaakt waarin de dames stelling nemen tegen Wilders. Daarnaast nemen zij het op voor hun Marokkaans Nederlandse spits Fatima.

De vrouwen van Faja Lobi KDS Dames 1 hebben een filmpje gemaakt waarin ze de PVV-leider laten weten dat niemand het recht heeft om aan mensen als Fatima te vragen hun paspoort in te leveren.

Motto van het filmpje is ‘Doe ons er nog maar een’:

(Bron/lees verder: RTV Utrecht)

Plaats je reactie