MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geen brood door staking

28 maart 2014 | in Economie | Reageer

Marokkaans broodDe Nationale Marokkaanse bond van Bakkers staakt uit protest tegen de Marokkaanse regelgeving rondom brood. Door de staking, die woensdag is begonnen, verkopen bakkers in Marokko geen brood.

Volgens de president van de bond Azaz El Houcine vindt de staking plaats vanwege een gebrek aan flexibiliteit bij de regering. De Marokkaanse regering zou ondanks de stijgende productiekosten al tien jaar niet open staan voor een verhoging van de prijzen.

Het zo laag houden van de prijzen zou volgens de president van de bond Azaz El Houcine van invloed zijn op de kwaliteit en service van brood. (Bron/ lees verder: Bakkerswereld.nl)

Plaats je reactie