MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minstens een overvaller zaak Deurne is van Marokkaanse afkomst

30 maart 2014 | in Maatschappij | 1 Reactie

OvervalHet is nog niet bekend wie de tweede gedode overvaller van de juwelierszaak Goldies in Deurne is, meldde een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zondag, volgens Crimestite.nl.

De andere dode overvaller is een 20-jarig Marokkaans-Nederlandse man uit Eindhoven en een bekende van de politie. Het onderzoek naar de schietpartij is nog in volle gang.

De vrouw in Deurne die de twee overvallers doodschoot heeft volgens hoofdofficier Bart Nieuwenhuizen uit zelfverdediging gehandeld en zal daarom waarschijnlijk niet gestraft worden. (Bron/ lees verder: Crimestite.nl)

Er is 1 reactie

  1. nordin
    30 maart 2014 om 07:59 uur.

    hoe heet de overledene eigenlik?

Plaats je reactie