MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Identiteit tweede overvaller Deurne is bekend

02 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

Abdel hDe identiteit van de tweede doodgeschoten overvaller in Deurne is bekend geworden. Volgens het Openbaar Ministerie gaat het om een 29-jarige man uit Marokko die illegaal in Nederland zou verblijven. Dat meldt Omroep Brabant.

Uit onderzoek van het OM blijkt dat de man tijdelijk in Nederland verbleef en niet in andere Nederlandse rechtssystemen voorkomt.

Nabestaanden van de overvaller zijn op de hoogte gesteld van het overlijden. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

Plaats je reactie