MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Collecte voor overleden overvaller Deurne

07 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

Abdel hDe Marokkaans Nederlandse gemeenschap heeft een inzamelingsactie gehouden voor de in Deurne doodgeschoten overvaller Youssef F. De 29-jarige overvaller woonde in Italië en was op vakantie in Nederland.

Via Facebook zamelde de Delftse stichting Bladi ruim drieduizend euro in. Het geld is bedoeld voor de begrafenis van F. in Marokko.

(Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie