MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Pak Marokkaanse jongeren veel harder aan!”

09 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

CDA-politicus en jongerenwerker marokkaanse jongerenJongerenwerker en CDA-politicus Ibrahim Wijbenga vindt dat de politie in Brabant veel harder mag optreden tegen criminele jongens van Marokkaanse afkomst.

In dagblad De Telegraaf zegt hij dat het Top600-beleid dat de politie in Amsterdam gebruikt een goed voorbeeld is van een aanpak die wel werkt.

Wijbenga vindt dat de zachte aanpak van jonge Marokkaanse criminelen gefaald heeft. Het enige dat volgens de jongerenwerker wel werkt is een keiharde aanpak waarbij de criminelen geen millimeter ruimte krijgen. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie