MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Buurtvader maakt identiteit derde verdachte niet bekend

10 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

PolitieMaandag riep de Marokkaanse buurtvader Abdellah Oualkaid dat de derde overvaller van de juwelier in Deurne zich zo snel mogelijk moet aangeven bij de politie. De verdachte zou bekend zijn bij de Marokkaanse gemeenschap in de buurt. Ondanks dat de buurtvader een goed beeld heeft wie de derde dader is, wil hij hem zelf echter niet meteen aangeven.

De buurtvader wil eerst zeker weten dat hij de dader is. Daarnaast gunt hij hem ook rust, omdat ‘hij met twee maten op pad is gegaan en nu twee maten minder heeft.’ Volgens Oualkaid weten meerdere mensen uit de Marokkaanse gemeenschap wie de derde dader is.

Een Nederlandse actiegroep genaamd Identitair Verzet is van plan zondag in de Eindhovense wijk Gestel gaan demonstreren om buurtbewoners over te halen de derde overvaller aan te geven bij de politie. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad enRTL nieuws)

Plaats je reactie