MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sanaa Jeffali sinds dinsdag vermist

11 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

sanaa-jeffali-2De 24-jarige Sanaa Jeffali uit Rotterdam wordt sinds dinsdag 8 april vermist. Het dove Marokkaans Nederlandse meisje vertrok uit huis en liet haar familie ‘verstijfd en in een soort van coma’ achter. Waarom doet ze zoiets?

Het Algemeen Dagblad heeft met de familie van Sanaa gesproken en doet daar uitvoerig verslag van op de eigen website.

In de avond van 8 april verliet Sanaa’s vader het huis om zijn vrouw op te halen van haar werk. ‘Sanaa en haar jongere broer waren daardoor even alleen thuis

Lees het gehele artikel verder op de website van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie