MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Vrouw loste fatale schoten Deurne”

13 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

juwelierDe vrouw van het overvallen juweliersechtpaar in Deurne heeft de schoten gelost die de twee overleden overvallers troffen. Dat zegt de advocaat van het juwelierspaar uit Deurne, meldt RTL Nieuws.

Eerder tastte men in het duister over wie van de twee de schoten heeft gelost.

Naast de overvallers heeft de vrouw ook haar echtgenoot met een kogel geraakt. Gelukkig voor haar, raakte hij enkel lichtgewond. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie