MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari relaxed bij boekpresentatie en Humberto Tan

23 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

aankomst.BadrKickbokser Badr Hari presenteerde dinsdag het boek “Mijn verhaal” waarin hij vertelt over zijn turbulente leven. In het boek komen onder andere ter sprake de trap-incidenten in de ring, zijn relatie met Estelle Cruijff en de rechtszaken die tegen hem lopen.

Op de boekpresentatie was Hari opvallend relaxed. Over zijn boek zegt Badr: “Dit is de énige echte geautoriseerde biografie over mij, Badr Hari.”

De Kickbokser schoof in de avond ook nog een uur lang aan tafel bij Humberto Tan voor het tv-programma RTL Late Night. Tijdens het tv-interview kwamen onder andere zijn negatieve imago en zijn toekomstplannen aan bod. (Bron/ lees verder: Bruno.nl en Totaaltv.nl)

Plaats je reactie