MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vader van Hamza hoopt op vuurwerkverbod

27 april 2014 | in Maatschappij | Reageer

Illegaal vuurwerkVoor de maand december 2013 was de 15-jarige Hamza een levenslustige jongen met veel energie. Na deze maand is hij veranderd in een ‘kasplantje’ in een rolstoel dat nauwelijks praat en veel huilt. Zijn vader is het zat.

Hamza werd afgelopen oudejaarsnacht op straat geraakt door ijzer uit een door vuurwerk opgeblazen parkeermeter. Hij liep grote hersenletsel op.

Zijn vader Mohammed Salhi is nu een handtekeningenactie gestart om vuurwerk afsteken te laten verbieden. ‘Ik hoop dat niemand hoeft mee te maken wat ik meemaak

Lees het gehele artikel verder op de website van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie