MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gevecht Badr Hari gecanceld

29 april 2014 | in Sport | Reageer

aankomst.BadrKickbokser Badr Hari vecht op 17 mei toch niet op de A1 World Combat Cup in Eindhoven. De Marokkaanse Nederlander heeft zijn contract met de organisatie beëindigd. Het gevecht met Ismael Londt gaat dan ook niet door. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De veelbesproken kickbokser zegt op zijn eigen Facebook-pagina:

Zijn eerst volgende wedstrijd is blijkbaar op 29 mei in Dubai.

Plaats je reactie