MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie zoekt met spoed gevaarlijke Mohamed Faghlal

06 mei 2014 | in Maatschappij | Reageer

Gezocht: Mohamed Faghlal De Brabantse politie is dringend opzoek naar de 24-jarige Mohamed Faghlal uit Den Bosch. De Marokkaanse Nederlander zou gevaarlijk en extreem gewelddadig zijn.

Faghal wordt gezocht in verband met gewelddadige overvallen en ripdeals in heel Nederland.
Hij is 1,75 meter lang, heeft zwart krullend haar en heeft volgens de politie een vadsig, dik postuur.

De politie adviseert om zelf geen actie te ondernemen als je mocht weten waar Mohamed Faghlal is, maar om contact op te nemen met de politie. Dat kan op 0800 – 6070 of anoniem via 0800 – 7000. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

Plaats je reactie