MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Assaidi positief over langer verblijf bij Stoke City

07 mei 2014 | in Sport | Reageer

AssaidiOussama Assaidi staat positief tegenover een langer verblijf bij Stoke City. De Marokkaanse buitenspeler, die gehuurd wordt van Liverpool, wil enkel terug als hij voldoende perspectief krijgt op speelminuten. Dat zegt hij tegen VI.

“Ik weet niet hoe mijn toekomst eruit ziet, maar ik ben hier heel tevreden”, legt Assaidi uit aan VI. Volgens hem loopt er genoeg kwaliteit rond bij de club. Daarnaast geeft hij aan blij te zijn met de openlijke steun van de fans.

De 25-jarige voetballer heeft nog een contract tot medio 2014 bij The Reds. (Bron/ lees verder: VI)

Plaats je reactie