MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Juwelier Goldies Deurne niet verdacht van doodslag

09 mei 2014 | in Maatschappij | 1 Reactie

juwelierJuwelier Willy Sanders van Goldies in Deurne wordt niet meer verdacht van dubbele doodslag. Dit meldt het Openbaar Ministerie donderdag. Echter, een beslissing over de vervolging van hem voor wapenbezit is nog niet genomen.

Op de website van het OM staat te lezen dat de nader onderzochte camerabeelden, in combinatie met de andere onderzoeksresultaten, geen enkele aanwijzing hebben opgeleverd dat de man heeft geschoten.

Bij de overval op 28 maart op juwelierszaak Goldies werden twee jonge overvallers van Marokkaanse doodgeschoten. (Bron/ lees verder: OM.nl)

Er is 1 reactie

  1. Nisa
    10 mei 2014 om 07:10 uur.

    Als het geen dubbel doodslag is hoe wilt men het dan noemen!! Of is het geen doodslag meer omdat het toch maar om een stel Marokkanen gaat!! Waar gaat dit heen met het rechtsysteem!! Dus mensen maar meteen afschieten. Nee de juwelier van Deurne heeft een goed voorbeeld gegeven! Ze kon hem niet in zijn knie schieten dus schiet ze hun gewoon maar dood!! Waarom begint het nederlande rechtsysteem geen wapens uit te delen.. Zou nog beter zijn toch!! Ik snap de heisa vanwege de overval wel, maar ze hoefde niet dood!! En god zet het haar wel betaald!! Het is niet normaal dat ze vrijgesproken wordt voor doodslag terwijl ze 2 moorden heeft gepleegd!! Triest voor de nabestaande!! Dat lijkt me het ergste en Nederland laat de nabestaande stikken in hun verlies en verdriet!! Volgende keer gewoon schieten dus!! Dat keer ik van Nederlandse rechtsysteem toch!!

Plaats je reactie