MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De toekomstige Messi speelt bij Anderlecht

10 mei 2014 | in Sport | Reageer

Rayane BounidaEr zijn nieuwe beelden opgedoken van de 8-jarige Rayane Bounida. Het toptalent van Anderlecht werd ontdekt bij Vilvoorde en wordt nu al vergeleken met Lionel Messi. Het is uiteraard nog erg vroeg, maar wat hij allemaal laat zien is ongelooflijk.

Plaats je reactie