MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Afellay moet vertrekken bij Barca’

13 mei 2014 | in Sport | Reageer

Ibrahim AfellayIbrahim Afellay lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden bij FC Barcelona. De Marokkaanse Nederlander heeft nog een contract tot de zomer van 2015. Om nog wat aan hem te verdienen wil de Spaanse club hem deze zomer verkopen.

Volgens de Italiaanse krant La Repubblica is SS Lazio gecharmeerd van de oud-PSV’er en gaat wellicht binnenkort een bod uitbrengen. De club uit Rome zou hem maar al te graag willen overnemen.

Ook vanuit Duitsland zou er belangstelling zijn voor Afellay.

Plaats je reactie