MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko vervolgt verdachte Staatsliedenbuurt zelf

14 mei 2014 | in Maatschappij | Reageer

De politie heeft gisteren in Amsterdam een van de meest gezochte criminelen van Nederland gearresteerd, de 23-jarige Karim el M.De vervolging van een Marokkaanse Nederlander die wordt verdacht van een dubbele liquidatie in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam wordt overgenomen door Marokko. Een delegatie van Openbaar Ministerie (OM) Amsterdam en de nationale politie eenheid Amsterdam is afgereisd naar Marokko om het strafdossier van Hamza B. officieel over te dragen. Dat meldt BlikOpNieuws.

De verdachte werd in juni vorig jaar aangehouden op het vliegveld van de Marokkaanse stad Tanger.

Omdat B. naast de Nederlandse ook de Marokkaanse nationaliteit heeft, levert het land hem niet uit. Het is nog niet bekend wanneer Hamza B. voor de rechter komt. (Bron/ lees verder: BlikOpNieuws)

Plaats je reactie