MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Melilla opnieuw bestormd

29 mei 2014 | in Marokko | Reageer

Ceuta en MelillaHonderden Afrikaanse migranten hebben woensdag opnieuw de Spaanse enclave Melilla bestormd. Circa 1000 mensen probeerden Spaans grondgebied te bereiken en zo Europa binnen te komen. Dat melden diverse media.

Ondanks de inzet van Marokkaanse en Spaanse politie zijn 400 immigranten er in geslaagd Spaans grondgebied te bereiken. Zij werden aan de andere kant opgewacht door immigranten die al langer in Melilla verblijven.

De afgelopen maanden komt het geregeld voor dat Afrikaanse migranten de twee enclaves, Ceuta en Melilla, bestormen. (Bron/ lees verder: diverse media waaronder de NOS)

Plaats je reactie