MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jihadronselaars opgepakt in Melilla

30 mei 2014 | in Marokko | Reageer

Rekruteren van strijdersIn de Spaanse enclave Melilla zijn zes mensen gearresteerd voor het rekruteren van strijders voor de opstandelingen in Libië en Mali. Zij zouden een internationaal netwerk vormen die mensen stuurt naar conflictgebieden.

De verdachten werden vrijdagavond bij meerdere invallen opgepakt.

Een van hen wordt ervan verdacht zelf trainingen te hebben gevolgd in een kamp in Mali. (Bron/ lees verder: The Post Online)

Plaats je reactie