MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dode vrouw aangetroffen in woning. Man met snor gezocht

31 mei 2014 | in Maatschappij | Reageer

PolitieDe politie van Maastricht is sinds gistermiddag opzoek naar “een kleine Marokkaanse man” in verband met de gewelddadige dood van een 27-jarige studente. De vrouw werd vrijdagmiddag zwaargewond aangetroffen in haar woning. Toen de hulpdiensten kwamen was de vrouw al overleden.

De politie is sindsdien op zoek naar de ongeveer 20- tot 25-jarige man, die rond het tijdstip dat de vrouw werd gevonden uit de woning is gerend. Volgens een Burgernetbericht gaat het om een kleine Marokkaans Nederlandse man met snor. De politie zette onder meer een helikopter in om de man te vinden.

Wat de relatie is tussen de vermoorde vrouw en de op de vlucht geslagen man is onduidelijk. (Bron/ lees verder: Dichtbij.nl)

Plaats je reactie