MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vrouw wordt levend begraven door Facebook-vriend

03 juni 2014 | in Marokko | Reageer

FacebookEen 25-jarige Francaise is niet meer levend teruggekomen nadat ze bij haar Marokkaanse pennenvriend logeerde.

Mina El Houari vertrok 19 mei naar de Marokkaanse stad Fez om haar pennenvriend te leren kennen. Terwijl de diabetispatiente bij haar vriend verbleef, kreeg ze een malaise. In plaats van hulp te bieden, besloot haar vriend haar te begraven in zijn tuin.

De familie van de vrouw maakte zich zorgen en schakelde de politie in. Deze vond het lichaam van Mina uiteindelijk terug in de tuin. De autopsie heeft uitgewezen dat Mina levend werd begraven. (Bron/ lees verder: meerdere media, waaronder Laprovence.com)

Plaats je reactie