MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Fellaini mag voor 19 miljoen euro vertrekken bij United’

10 juni 2014 | in Sport | Reageer

Marouane FellainiDe dagen van Marouane Fellaini bij Manchester United zijn geteld. De nieuwe coach Louis van Gaal lijkt komend seizoen geen gebruik te willen maken van de Marokkaanse Belg omdat hij niet in zijn plannen past.

Volgens de krant The Times mag Fellani vertrekken voor een bedrag van negentien miljoen euro. Een jaar ­geleden werd hij nog voor 32 miljoen weggehaald bij Everton.

De Marokkaanse Belg kwam afgelopen seizoen tot negentien optredens voor zijn nieuwe club. (Bron/ lees verder: Voetbalkrant.com)

Plaats je reactie