MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans Nederlandse ondernemers verenigen zich

12 juni 2014 | in Carriere | Reageer

MNOVoor een aantal Marokkaans Nederlandse ondernemers zijn de ‘minder, minder, minder’ uitspraken van de omstreden politicus Geert Wilders één van de redenen geweest voor de oprichting van Marokkaanse Nederlandse Ondernemers (MNO). Zij hebben de handen ineen geslagen om mensen te helpen op ieder niveau.

Het doel van de organisatie is om mensen te helpen op allerlei manieren, waaronder bij het vinden van een stageplek, een baan of bijvoorbeeld het opstellen van een ondernemingsplan.

Initiatiefnemer Abdelhafid Faik was te gast bij FunX en nam ook Marokkaans kooktalent en ex-deelnemer van het programma Masterchef, Siham Chefchaouen, mee.

Luister hier naar het gesprek:

Plaats je reactie