MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ik moet toch zelf kunnen kiezen met wie ik trouw?

18 juni 2014 | in Maatschappij, Redactioneel | 1 Reactie

yarah2Yarah, een 18-jarige vrouw van wie haar ouders graag willen dat ze gaat trouwen, schrijft in haar dagboek over een moeilijke keuze. Ze houdt heel veel van haar ouders en ze wil hen graag gelukkig maken, maar ze wil ook haar eigen leven leiden. En dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt.

Een fragment uit Yarah’s dagboek:

“…. In plaats van in zijn eentje stond Rayan met zijn hele familie voor de
deur! Ze hadden cadeaus bij zich en bloemen. Ik schrok me dood en mijn
ouders in eerste instantie ook. De gasten kwamen allemaal naar binnen.
Zijn vader, zijn moeder, een oom, zijn twee zussen en een broer. Een
voor een kwamen ze de trap op. Mijn moeder verwelkomde ze, alsof het
heel normaal was en bracht ze naar de salon. Mij beet ze toe dat ik
moest glimlachen….”

Lees verder op: hetdagboekvanyarah.nl

Er is 1 reactie

  1. ik weet niet
    20 juni 2014 om 10:21 uur.

    ja , je ouders zijn het belangrijkste , vind ik die blijven altijd bij je je mannetje kan je dumpen en spugen op je

Plaats je reactie