MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Held Mohammed krijgt bloemetje van burgemeester

20 juni 2014 | in Maatschappij | Reageer

OvervalTabakszaakeigenaar Mohammed Madjiet twijfelde geen enkel moment toen een gewapende overvaller voor zijn neus stond. Om zichzelf en zijn zaak in Roosendaal te beschermen greep hij meteen in en werkte hij de overvaller tegen de grond.

Met de hulp van zijn buren heeft hij de man helpen aanhouden en aan de politie over te dragen.

De burgemeester brengt persoonlijk een bloemetje naar Mohammed om hem te bedanken voor zijn heldendaad. (Bron/ lees verder: Hart van Nederland)

Plaats je reactie