MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Emir wil in Barcelona grootste moskee van Europa bouwen

25 juni 2014 | in Geloof | Reageer

Arena Monumental in BarcelonaDe huidige emir van Qatar heeft grootse plannen met het arena Monumental in Barcelona. De emir wil deze stierenarena ombouwen tot de grootste moskee van Europa met plek voor 40.000 personen. Hiervoor heeft hij een bedrag gereserveerd van 2,2 miljard euro.

Sinds het verbod op stierengevechten in Catalonië in 2010 van kracht werd, ligt de arena Monumental in de Catalaanse hoofdstad er grotendeels verlaten bij.

Volgens de Spaanse krant 20 Minutos zou de stierenarena door de huidige eigenaars, de Balaña Groep, al zijn verkocht. Of de gemeente akkoord gaat met het plan, is niet bekend geworden. (Bron/ lees verder: InSpanje.nl)

Plaats je reactie