MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geld versturen voor Ramadan met MoneyGram

25 juni 2014 | in Economie | Reageer

stuurgeldGeld versturen voor Ramadan? Dat kan gemakkelijk met MoneyGram. MoneyGram is een wereldwijde marktleider op het gebied van internationale money transfers met een netwerk van meer dan 334.000 agenten in 200 landen. Ook in Nederland bestaat het netwerk uit wel meer dan 400 locaties waar u geld kunt versturen en ontvangen. Kijk op moneygram.com voor een locatie bij u in de buurt.

Geld versturen met MoneyGram is snel, betrouwbaar, eenvoudig en voordelig.
Snel: Het geld kan al in 10 minuten ontvangen worden*
Betrouwbaar: Al meer dan 70 jaar vertrouwen duizenden gezinnen ons
Eenvoudig: Er staat een wereldwijd netwerk tot uw beschikking
Voordelig: Aantrekkelijke tarieven vanaf 3.90**

*Afhankelijk van de openingstijden van de ontvangende agent en de plaatselijke voorschriften.
**Naast de kosten voor het versturen van geld kan een wisselkoers worden berekend door MoneyGram of haar agenten en/of andere extra kosten.

Meer info op: op moneygram.com

Plaats je reactie