MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ramadan is dilemma op WK

29 juni 2014 | in Sport | Reageer

world-cup-2014Het is een dilemma voor alle moslimvoetballers op het WK: vasten of niet. Vandaag begint de islamitische vastenmaand. Het is voor het eerst sinds 1986 dat het Wereldkampioenschap voetbal samenvalt met de ramadan, schrijft de NOS.

Niet alleen hebben Algerije en Nigeria, waar veel moslims wonen, zich geplaatst voor de achtste finales, ook spelers van Duitsland, Frankrijk en België zijn gelovig, zoals Mesut Özil, Karim Benzema en Marouane Fellaini

Lees het gehele artikel verder op de website van de NOS.

Plaats je reactie