MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Saudi’s dreigden met sancties ook vanwege minder-minder uitspraken Wilders

03 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

Koning Abdullah van Saudi-ArabiëSaudi-Arabië overwoog om handelsmaatregelen tegen Nederland te nemen niet alleen maar omdat PVV-leider Geert Wilders de Saudische vlag en de islam heeft beledigd, maar ook vanwege zijn ‘minder minder’ uitspraken over Marokkaanse Nederlanders.

Dat meldt ondernemer Menno de Vries, directeur van interieurbouwer Maars uit Harderwijk, aan dagblad De Stentor.

Het Koningshuis van Saudi-Arabië onderhoudt volgens de ondernemer innige banden met dat van Marokko. De ‘minder minder’-leus van Wilders op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen zou de Saudi’s in het verkeerde keelgat zijn geschoten. (Bron/ lees verder: De Stentor)

Plaats je reactie