MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse koning bezoekt Marokko

11 juli 2014 | in Marokko | Reageer

De Spaanse koning Felipe-VIHet derde buitenlandse bezoek dat de nieuwe Spaanse koning Felipe VI en koningin Letizia brengen is aan Marokko. Dat heeft Spanje bekend gemeaakt. Eerder bezocht de koning al paus Franciscus in Rome en Portugal.

Vanwege de Ramadan is het geen eendaags bezoek, maar is de visite verspreid over 2 dagen zodat er ook een avond in zit en een gezamenlijk eten mogelijk is.

Het koningspaar bezoekt Marokko op 14 en 15 juli op uitnodiging van koning Mohammed VI en zijn vrouw prinses Lalla Salma. (Bron/ lees verder: Emmen.nu)

Plaats je reactie