MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minstens twee doden bij instorting gebouwen in Casablanca

12 juli 2014 | in Marokko | Reageer

huis in MarokkoIn de Marokkaanse stad Casablanca zijn vrijdagnacht twee mensen om het leven gekomen bij het instorten van drie woningblokken. Meer dan 50 mensen zijn gewond geraakt. Reddingswerkers zijn nog op zoek naar overlevenden.

Een flatgebouw van vijf verdiepingen, waarop nog illegaal een zesde verdieping werd gebouwd, stortte ’s nachts in elkaar om nog onduidelijke redenen. Als gevolg daarvan stortten ook de appartementsblokken ernaast gedeeltelijk in.

Koning Mohammed VI bezocht het gebied samen met zijn 11-jarige zoon, kroonprins Moulay El Hassan.

Plaats je reactie