MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“CIDI, is dat niet die criminele organisatie die doden van kinderen goedkeurt?”

16 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

Khalid SinouhSparta-keeper Khalid Sinouh neemt het op voor de Palestijnen. In een Twitter bericht vraagt hij zich hardop af of het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) niet een ,,criminele organisatie” is die het doden van kinderen goedkeurt?

Dit als reactie op een bericht van Albert Pranger over een artikel op Joodsactueel.nl.

Sinds de moord op drie Israëlische tieners en een Palestijnse jongen, zijn bij Israëlische raketaanslagen minstens 170 Palestijnen gedood, duizenden huizen verwoest en meer dan 17.000 burgers op de vlucht geslagen. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Twitter Sinouh

Plaats je reactie