MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay is opgenomen in selectie Barcelona

19 juli 2014 | in Sport | 1 Reactie

Ibrahim AfellayIbrahim Afellay heeft maanden geleden al het bericht gekregen van de Barcelona directie om te zoeken naar een andere club. Desondanks is de Marokkaanse Nederlander wel opgenomen in de selectie voor een oefenwedstrijd tegen Recreativo Huelva.

De nieuwe coach Luis Enrique heeft in totaal zeven spelers van het eerste elftal geselecteerd, onder wie de oud-PSV’er Afellay.

Het is niet bekend of Afellay deze zomerperiode alsnog vertrekt bij de Catalaanse club.

Er is 1 reactie

  1. mohandiz
    24 juli 2014 om 10:18 uur.

    Ik vind dit geen nieuws voor magreb.nl. Hij voetbal niet voor Marokko maar geeft voorkeur aan Nederland daarnaast heeft hij never de Marokkaanse vlag omhoog gehouden alleen de amazigh vlag ik weet precies als amazigh wat hij in zijn hoofd heeft. Ik wens hem als broeder veel succes en geluk insallah maar verder blijft het daarbij. Amrabat, el Hemdaoui, el ahmadi etc zijn spelers voor wie ik waardering heb.

Plaats je reactie