MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ondanks hitte doen spelers PEC Zwolle mee aan de ramadan

20 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

Bsu7HkfIgAAkx2ZVoetballen onder deze tropische temperaturen is al zwaar. Maar al helemaal met een lege maag en zonder water te mogen drinken. Toch zijn er meerdere profvoetballers die meedoen aan de Ramadan. Zoals ook enkele spelers van PEC Zwolle.

Denis Mahmudov, Mustafa Saymak en Soufian Moro zijn spelers van PEC en doen mee aan de ramadan. En dat is niet gemakkelijk met de hoge temperaturen van de afgelopen dagen.

Plaats je reactie