MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PSV in vergevorderd stadium over verkoop Bakkali

21 juli 2014 | in Sport | Reageer

Zakaria Bakkali PSV is akkoord met een nog niet bij naam genoemde club over de verkoop van de aanvaller Zakaria Bakkali. Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondag.

Bakkali (18) heeft zelf nog geen ja gezegd tegen de desbetreffende club. Of hij dat wil, is maar de vraag. Want intussen zou Liverpool zich hebben gemeld voor de Belgische Marokkaan.

Naast de twee clubs kan Bakkali ook ervoor kiezen om bij PSV bij te tekenen. Ondanks de ruzies in het verleden met PSV, ligt voor hem een vijfjarig contract klaar. (Bron/ lees verder: het Eindhovens Dagblad.nl)

Plaats je reactie