MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cel voor smokkelende vrouwen Marokko

25 juli 2014 | in Marokko | Reageer

rechtbankVijf Marokkaans-Nederlandse vrouwen en een Poolse vrouw zijn zijn in hoger beroep in Casablanca veroordeeld tot celstraffen van 1,5 jaar tot 4,5 jaar, vanwege de smokkel van bijna 60 kilo drugs. Dat is zes maanden minder dan de straffen die ze in eerste instantie kregen opgelegd.

Van de zes vrouwen, tussen de 19 en 34 jaar, werden er drie in oktober 2013 aangehouden op het vliegveld van Casablanca. De andere drie werden opgepakt in een appartement in Fez.

De groep zou deel uitmaken van een groot smokkelnetwerk, dat voornamelijk in de regio van Den Haag actief zou zijn. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie