MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B en de Muziekkaravaan vanaf 3 augustus bij de TROS

27 juli 2014 | in TV | Reageer

Ali B en de MuziekkaravaanVanaf zondag 3 augustus is Ali B in het nieuwe TROS-programma Ali B en de Muziekkaravaan te zien. In een sprookjesachtige Marokkaanse stadsvilla ontvangt de presentator samen met zijn vriend Brownie Dutch elke aflevering een Nederlandse artiest met wie ze binnen een paar dagen een nieuw, persoonlijk lied maken.

De artiesten die Ali B en Brownie opzoeken in Fez zijn Charly Luske, Birgit Schuurman, Huub van der Lubbe, Iris Hond, Stef Bos, Sharon den Adel, Douwe Bob en Ellen ten Damme.

Ali B: “In Marokko heb ik met acht bijzondere artiesten openhartige, vaak grappige en soms confronterende gesprekken gehad met als doel een heel persoonlijk nieuw lied te maken. Het waren voor mij ontmoetingen om nooit te vergeten.”

Aflevering 1: zondag 3 augustus – 20.25u Nederland 3: Charly Luske
In een sprookjesachtige villa ontmoet Ali B deze week zanger, acteur en musicalster Charly Luske. Samen gaan ze werken aan een nieuw persoonlijk lied waarbij ze zich niet alleen laten inspireren door elkaar, maar ook door een potje voetbal en een traditionele Marokkaanse bruiloft.

Plaats je reactie